recruiTECH - Bodor Fruzsina
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Bodor Fruzsina

Prohuman | Head of Permanent Placement Services and Headhunting

HR pályafutásomat eredetileg képzés és fejlesztés területén kezdtem meg, s közel 5 éve tértem át a recruitment világába, szolgáltatói oldalra. Ezen időszak alatt a portfólió, melyen dolgoztam, folyamatos balanszt biztosított számomra a kvalifikált fizikai, illetve a szellemi keresések között országos és nemzetközi szinten egyaránt. Másfél éve a Prohuman csapatát erősítem, ahol a közvetítési üzletágban csoportvezetőként dolgozom - egy 10 fős recruiter csapat szakmai és emberi irányítása, mentorálása és fejlesztése tartozik hozzám, saját ügyfélkörrel. Gyorsan változó piacon dolgozunk, így mindig is fontosnak tartottam, hogy a napi, operatív sourcing és interjúztatási technikákból ne essek ki, ám ezzel párhuzamosan az évek során egyre jelentősebb szerepet játszik mindennapjaimban az ügyfélmenedzsment, melynek köszönhetően megismertem, hogy a vállalatok milyen kihívásokkal néznek szembe mind a fizikai, mind a szellemi munkakörök adta létszámigények teljesítésében. Szolgáltatóként arra "edzőttünk", hogy nincs lehetetlen, bármilyen piaci körülmény esetében alkalmazkodnunk kell a változókhoz, és folyamatosan fejlesztenünk szükséges a megkeresési, meggyőzési és interjúztatási módszertanunkat a hatékony segítség biztosítása érdekében.

Olvasd el Fruzsinával készült interjúnkat itt!  Illetve a hármas interjúnkat itt amelyben Fruzsina mellett még két szakértő megszólal!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Megnyert csaták, elvesztett háborúk I Előadás, Időpont: 13:35 - 13:55

    Helyszín: 1.emelet I Radancy terem + Online közvetítés: igen

    Aki ismer, tudja rólam, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy ne kelljen állandóan a tűzoltással foglalkoznom - hiszem azt, hogy minden sikeres recruitment projekt alapja az alapos tervezés, hiszen így is rengeteg kiszámíthatatlan humán faktor vesz minket körbe a mindennapi munkánk során.

    Mindenkinek lehet szerencséje, megnyert csatája egy-egy sikeres kiválasztással - de mi lenne, ha stresszmentesen, kiszámíthatóan, mindig határidőre tudnánk szállítani a recruitment projekteket?

    Az évek során sikerült kialakítanom egy olyan működési modellt, melynek köszönhetően nem a tűzoltásra koncentrálok, hanem a tervszerű végrehajtásra - az a jó hírem van számotokra, hogyha nekem sikerült egy 100%-on pörgő agency csapat élén, akkor bárkinek sikerülhet! :)

Videók: