recruiTECH - Veres Tamás
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Veres Tamás

Raiffeisen Bank Hungary | Senior Strategy Business & People Partner IT & Bank Operations

Tamás az ELTE történelem és pedagógia szakjain végezte egyetemi tanulmányait, ezután a krakkói Európai Főiskolán tanult nemzetközi üzleti kommunikációt, majd a Corvinuson HR Business partner posztgraduális képzést végzett, ahol a szakdolgozati témája az agilis módszerek bevezetése a recruitment területére volt, ezután Bérszámfejtő OKJ-és képesítést is szerzett. Munkatapasztalatait az USA-ban, Lengyelországban és Magyarországon szerezte. HR-es karrierjét egy kisebb lengyel-angol toborzási ügynökségnél a HRO Personnelnél kezdte Krakkóban, majd a finn Barona HR Servicesnél folytatta. Ezután került át vállalati oldalra, ahol olyan nemzetközi brandeknél dolgozott, mint a brit Farnell Electronics, a holland HEINEKEN, a brit Capita, a lengyel G2A.com és az amerikai AVIS Budget Group. 2018 júniusa óta dolgozik a Raiffeisen Bankban, ahol Talent Acquisition Managerként kezdett, majd 2019 júliusától 2022 februárjáig HR Operations Managerként dolgozott, és a Munkaügy-, Toborzás-, Bérszámfejtési- és Digital HR Csapatokat vitte, majd 2022 februárjától Senior HR Partner az IT & Bank Operations területen.

Olvasd el Tamással készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • „Ki ég” benned Recruiter? A tűz vagy Te magad?, Időpont: 13:10 - 13:55

    Non - konferencia (vezetett beszélgetés): moderátorok által vezetett közös beszélgetés a résztvevőkkel. A program egy 10 perces témafelvetéssel kezdődik, majd 8-10 kérdésen át beszélgetés a téma különböző kihívásairól, aspektusairól.

    Emberekkel foglalkozni nap mint nap. Megállás nélkül sourceolni, screenelni, szervezni az interjút, visszajelezni. Mindig képben lenni, és persze betölteni a pozit – akár tegnapra is. Hogy lehet ezt hosszútávon úgy csinálni, hogy kiégés helyett öröm legyen a vége – sőt, maga az egész Recruiter munka? - A Polgár Zita és Veres Tamás által vezetett beszélgetés erről fog szólni.