recruiTECH - Tanczenberger Andrea
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Tanczenberger Andrea

Talk-A-Bot I CHEQ Division Leader

Tanczenberger Andrea ügyfélelégedettségi menedzserként csatlakozott a Talk-A-Bot csapatához 2022 áprilisában, és jelenleg a CHEQ divízió vezetője.

Szervezetfejlesztési, belső kommunikációs tanácsadói és HR-es múltjából adódóan az a célja, hogy támogassa a vállalatok fejlődését, és segítsen kialakítani egy hatékonyabb, valamint automatizálható vállalati belső kommunikációt. Évek óta foglalkozik azzal a kérdéssel, hogyan lehet a vállalati kommunikációt és folyamatdigitalizálást chatbotokkal kivitelezni, miként lehet chatbot kommunikációval elkötelezett munkavállalókat szerezni, és ezáltal növelni a produktivitást.

A jelenlegi munkáját támogató értékes szakmai tapasztalatát olyan vállalatoknál szerezte, mint a General Electrics, a Bonaform vagy az Elcoteq, melyek mindegyikénél HR vezetői pozíciót is betöltött.

Olvasd el Andreával készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Talk-a-Bot Cég Statement-je:

A recruiTECH 2023 rendezvényen nem csak mint a magyar HR tech fejlesztők egyik képviselője de a recruiTECH 2023 szponzoraként is veszünk részt mivel a rendezvény chatbotját mi fejlesztjük.