recruiTECH - Sterl Alexandra (HU)
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Sterl Alexandra (HU)

TOPdesk | Recruitment specialist

Sterl Alexandra az elmúlt nyolc év során a toborzás és kiválasztás különböző területein szerzett tapasztalatot. Felelős volt ügynökségi, valamint vállalati oldalon történő toborzásért, illetve megismerkedett különböző szakterületekkel, így az SSC világgal, továbbá a pénzügyi, és informatikai területekkel is. A TOPdesk-nél az elmúlt egy évben különböző pozíciókba keres munkatársakat, ám szoftverfejlesztő cég lévén, a fő fókusz természetesen az IT, ezen belül is a fejlesztők világa. Célja egy olyan hatékony toborzási folyamat kialakítása, amely minden élethelyzetben alkalmazható (legyen szó akár otthoni, akár irodai munkavégzésről), és kimagasló jelöltélményt biztosít a pályázók számára, így megtapasztalva a “TOPdesk életérzést” már a kiválasztási folyamat során.
Olvasd el a TOPdesk csapattal készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Onboarding a hibrid irodában: hogyan segíti az új kollégák belépését a vállalati szolgáltatásmenedzsment?, Időpont: 11:18 - 11:48

    Amíg minden nap megfordultunk az irodában, könnyű volt az új belépőnek felugrani a HR-hez vagy megkeresni az IT-t. Az onboarding lényeges összetevője az alkalmazotti élménynek, e téren is versenyelőnyt jelenthet a magas színvonalú szolgáltatás. De hogyan tud egy cég a hibrid munkavégzés mellett is kiváló szolgáltatást nyújtani? Miért fenntartható megoldás az Enterprise Service Management?