recruiTECH - Schall Krisztina
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Schall Krisztina

BrandCruiter HR Services | a jelöltélmény szakértője / ügyvezető

A BrandCruiter Kft. alapítójaként az elmúlt három évben jelöltélmény mérésre és fejlesztésre fókuszál. Saját fejlesztésű, adat-alapú megoldásának lényege:  rövid, strukturált kérdőívvel gyűjtik az álláskeresők értékeléseit a cégekről, akikhez jelentkeztek. 

Honlapjukon elérhető cégkeresőjükkel támogatják az álláskeresőket - utánanézhetnek, melyik cégekhez  érdemes jelentkezniük.

Ügyfeleik számára a folyamatosan gyűlő álláskeresői visszajelzéseket országos és szektorális benchmarkokkal együtt teszik elérhetővé. 

Mivel tapasztalt HR és kommunikációs vezetőként pontosan érti a vállalati oldal toborzással összefüggő nehézségeit is, célja, hogy rendszerükkel hidat képezzen az álláskeresők és a kiválasztási szakemberek között. Büszke rá, hogy rendszerükkel a HR csapatok cégen belüli elismertségéhez is hozzájárulnak, hiszen benchmarkolt statisztikáik általában az igazgatósági riportok közé is bekerülnek.

Olvasd el Krisztinával készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Jelöltélmény, Időpont: 11:30 - 12:10

    Non - konferencia (vezetett beszélgetés): moderátorok által vezetett közös beszélgetés a résztvevőkkel. A program egy 10 perces témafelvetéssel kezdődik, majd 8-10 kérdésen át beszélgetés a téma különböző kihívásairól, aspektusairól.