recruiTECH - Sarkadi Gabi
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Sarkadi Gabi

Enthusiastic Recruitment Consultant
Gabi 18 éves tapasztalattal rendelkezik a toborzás területén, mint stratégiai tanácsadó szenvedélyesen törekszik arra, hogy kivételes toborzási megoldásokat nyújtson a különböző iparágak szereplőinek. Fő fókusza, hogy partnereinket közel két évtizedes elméleti és gyakorlati tapasztalatával segítse a toborzással, kiválasztással kapcsolatos témákban, praktikus tanácsokkal, módszertani ajánlásokkal, benchmark adatokkal és mindennel, ami javíthatja a toborzási folyamatokat.

Gabi a közép-kelet európai régió egyik felkészült, innovatív szemléletet képviselő Hiring Success módszertani és SmartRecruiters Implementációs tanácsadója, aki mindig készen áll arra, hogy a DTC Solution partnereit végigvezesse a vadonatúj TA-stratégiák, módszerek és kivételes szoftvermegoldások bevezetésének folyamatán.

A 2024-es tavaszi recruiTECH-en Gabival egy kerekasztal beszélgetés kapcsán találkozhattok, ahol vendégeinkkel ATS-témában beszélget majd, illetve egy olyan rendhagyó workshopon, ahol a Hiring Managerekkel való együttműködés lesz a téma. A folyosón pedig örömmel kávézik veletek :)

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Hogyan aknázd ki az ATS-edet?, Időpont: 15:30 - 15:55