recruiTECH - Polgár Zita
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Polgár Zita

Hiteles Vezetés | Vezetői és Önismereti Mentor, Tréner, HR szakértő

Polgár Zita szenvedélyesen szeret emberekkel foglalkozni. Pályáját toborzás-kiválasztási tanácsadóként kezdte, és nemcsak imádta a szakmáját, hanem rendkívül sikeres is volt benne: számos elégedett ügyfél és jelölt kapcsolódik a nevéhez. Majd az egyik nemzetközi toborzási ügynökség üzletágvezetőjeként újjáépítette, és a piacvezetők közé juttatta az országos irodahálózatban működő csapatát. Ezt követően Zita olyan kreatív szakmai tevékenységekbe fogott, amelyekkel hozzájárulhat az emberek egyéni, csapat, illetve szervezeti szintű fejlődéséhez, a bennük rejlő lehetőségek kiaknázásához, valamint az önmagukkal és a másokkal való kapcsolatuk épüléséhez. 2021-ben adta ki vezetői hitelességről szóló könyvét „Szárnyalni csak másokat emelve lehet” címmel, amely Zita személyes hitvallása is egyben.


„Ki ég” benned Recruiter? A tűz vagy Te magad?


Emberekkel foglalkozni nap mint nap. Megállás nélkül sourceolni, screenelni, szervezni az interjút, visszajelezni. Mindig képben lenni, és persze betölteni a pozit – akár tegnapra is. Hogy lehet ezt hosszútávon úgy csinálni, hogy kiégés helyett öröm legyen a vége – sőt, maga az egész Recruiter munka? - Erről szól Polgár Zita előadása.


Olvasd el Zitával készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!


Előadások:

  • „Ki ég” benned Recruiter? A tűz vagy Te magad?, Időpont: 13:10 - 13:55

    Non - konferencia (vezetett beszélgetés): moderátorok által vezetett közös beszélgetés a résztvevőkkel. A program egy 10 perces témafelvetéssel kezdődik, majd 8-10 kérdésen át beszélgetés a téma különböző kihívásairól, aspektusairól.

    Emberekkel foglalkozni nap mint nap. Megállás nélkül sourceolni, screenelni, szervezni az interjút, visszajelezni. Mindig képben lenni, és persze betölteni a pozit – akár tegnapra is. Hogy lehet ezt hosszútávon úgy csinálni, hogy kiégés helyett öröm legyen a vége – sőt, maga az egész Recruiter munka? - A Polgár Zita és Veres Tamás által vezetett beszélgetés erről fog szólni.