recruiTECH - Páli Anna
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Páli Anna

Egis Gyógyszergyár I Képzés-fejlesztési osztályvezető

Közgazdász diplomáimat alap- és mesterszakon a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem meg. Egyetemi éveimet követően HR tanácsadóként dolgoztam az Aon Hewitt-nál (jelenleg Kincentric). Itt elsősorban szervezetfejlesztési folyamatok (pl. szervezeti mérések, vezetésfejlesztés, kompetenciamérés, fejlesztés) kialakításával és megvalósításával foglalkoztam. Erős ügyfélszemlélettel, stratégiai gondolkodásmóddal, rendszer- és folyamatszemlélettel érkeztem 2020-ban az Egis-hez. Szenior vállalati kultúra szakértőként komplex vállalati projekteket támogattam, mint például a digitális transzformáció, a vállalati stratégia legörgetése, az elkötelezettségmérés és -fejlesztés vagy a New ways of working program. 2022 decemberétől vezetem a képzés-fejlesztési területet. Szakmai sikerünkben esszenciális szerepe van a munkavállaló fókuszú szemléletnek, a hatékony kommunikációnak, a keresztfunkcionális együttműködésnek, valamint a szemléletmód és viselkedésváltozás támogatásának.

Olvasd el Annával készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • „Szívás. Tök egyedül vagyok, nem számíthatok senkire, ha hibázom.” – Kerekasztal beszélgetés a gyakornoki programok fontosságáról, Időpont: 14:05 - 14:40

    Helyszín: 1. emelet I SocialTalent terem + Online közvetítés: igen

    Piackutatásunk eredményeire támaszkodva bemutatjuk partnereinkkel, hogy miért érdemes egy jelölthiányos piacon a gyakornoki programokra nagyobb hangsúlyt fektetni, illetve, hogy így milyen megoldásokkal tudnak lépés előnybe kerülni.