recruiTECH - Nahlik Anikó
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Nahlik Anikó

KOSTAL Group | Talent Acquisition Manager

Pályámat az egyik legnagyobb telekommunikációs cégnél kezdtem 20 éve, ügyfélkapcsolati területen, közel 15 éve foglalkozom toborzás-kiválasztással.

Az első évtizedben jellemzően műszaki és vezetői kereséseken dolgoztam klasszikus fejvadász csapatokkal, részt vettem több zöld és barnamezős beruházás ramp up-jában, négy nagyobb R&D központ felépítésében. Az elmúlt öt évben tovább erősödött az igény az IT szakemberek bevonzására, így a keresési portfólióm ezzel is bővült. Csapataimmal azon voltunk, hogy kövessük a recruitment trendeket, a technológiai robbanást, mert éreztük, hogy csak így tudjuk megőrizni/tovább javítani a sikerességünket a piacon.

Egy éve csatlakoztam a KOSTAL budapesti üzleti szolgáltató központjához, ahol lehetőséget kaptam a teljes toborzási stratégia, folyamatok és a belső Talent Acquisition csapat felépítésére. Fő fókuszom továbbra is a search and selection, de emellett a hatékonyságnövelés és a folyamatos fejlesztés is a napi munkám része.

Olvasd el Anikóval készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • ChatGPT dilemmái a szakmánkat illetően, Időpont: 14:20 - 15:00

    Non - konferencia (vezetett beszélgetés): moderátorok által vezetett közös beszélgetés a résztvevőkkel. A program egy 10 perces témafelvetéssel kezdődik, majd 8-10 kérdésen át beszélgetés a téma különböző kihívásairól, aspektusairól.