recruiTECH - Müllner Zoltán
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Müllner Zoltán

Nestlé Hungária | Toborzási Csoportvezető

Müllner Zoltán több, mint 15 éve dolgozik toborzási területen. Megtapasztalta a szolgáltatói oldalt és a multinacionális világot egyaránt. Mindig van B és C terv a zsebében, néha még Z is. Imád új embereket megismerni, felfedezni a bennük lévő lehetőséget, tanulni a tapasztalataikból. 

Nagyon büszke a csapatára, akikkel közösen sok innovatív ötletet sikerült megvalósítaniuk, és ezekkel szép eredményeket elérniük. A megfelelő embert a megfelelő helyre – vallja. Az értéket keresi a jelentkezőkben, nem a hiányosságot. Hisz az interjú élmény szépségében, a beillesztés fontosságában, a megtartás erejében. Mindent megtesz azért, hogy a cég, akinél dolgozik, vágyott munkahely legyen. 

Kétféle embert ismer, aki Nestlés, és aki az szeretne lenni, csak még nem biztos, hogy tudja.

Olvasd el Zoltánnal készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Egy pozíció újragondolásának és eladásának története, Időpont: 14:20 - 14:35

    Voltál már úgy, hogy sokadszor futottál neki egy pozíciónak, de sikertelenül? Hogyan lehet úgy újra csomagolni egy pozíciót, hogy vonzó legyen és mégse veszítsen a tartalmából? Hogyan tudom elérni azokat a jelölteket, akire szüksége van a szervezetnek, és csak őket? Hogyan érti meg a business, hogy változtatni kell az eddigi gyakorlaton? Ha kíváncsi vagy egy pozíció újraalkotásának igaz történetére, akkor itt a helyed!