recruiTECH - Martis István (HU)
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Martis István (HU)

Profession.hu | CEO

Martis István tanulmányait az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, valamint Ausztriában, Linzben végezte. Közel tíz évet töltött a HR tanácsadásban, dolgozott Magyarországon, Közép-Kelet Európában és az Egyesült Államokban - 2005-től a Korn/Ferry International csapatában.
A Profession.hu-hoz 2008-ban csatlakozott Értékesítési Vezetőként, 2012 óta pedig a cég elsőszámú vezetője. Az elmúlt években felelősségi köre bővült, 2017 óta a Ringier Axel Springer Media AG igazgatóságának tagja és a cég közép-kelet-európai állásportál portfoliójának vezetője.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • TOP DOGS, a 15 MRDos online álláspiac 3 kulcsszereplőjét ültetjük egy asztalhoz!, Időpont: 09:27 - 09:42

    Régóta egyértelműen az online tér az első számú toborzási csatorna. A COVID okán tovább nőtt az online penetráció, ezáltal olyan demográfiai csoportok is megjelentek, akik ezidáig nem voltak megtalálhatóak az interneten. Igaz ez a kevésbé kvalifikált munkaerőre és egyúttal az idősebb korosztályra is. Az online állás business egy 15-20 MRD-os üzlet, amelyen kis szereplők és óriás vállalatok osztoznak. A Top 5 cég közül 3 szereplő első számú vezetőivel beszélgetünk. A piac változásairól, szegmentálásról, az ügyfelek edukációjáról. Továbbá olyan egyértelmű trendekről, mint: klikk alapú, avagy konverzió alapú fizetésről, a remarketing erejéről, a Facebook álláspiaci előrenyomulásáról.