recruiTECH - Martis István
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Martis István

Profession.hu | CEO

Martis István 2008-ban csatlakozott a Profession.hu csapatához, 2012 óta pedig a cég elsőszámú vezetője. Az elmúlt években felelősségi köre bővült, 2017 óta a Ringier Axel Springer Media AG igazgatóságának tagja és a cég közép-kelet-európai állásportál portfoliójának vezetője. A Profession.hu az évek során a magyar piac meghatározó digitális vállalata lett – jelenleg 200 kollégával működik, többször nyerte el a „Legjobb munkahely” díjat.
István ezt megelőzően közel tíz évet töltött a HR tanácsadásban, dolgozott Magyarországon, Közép-Kelet Európában és az Egyesült Államokban - 2005-től a Korn/Ferry International csapatában. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, valamint a Johannes Kepler Egyetemen Ausztriában végezte.

Olvasd el Istvánnal készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!


A Profession.hu Cég Statement-je:

Azért veszünk részt évről évre a recruiTECH konferencián, mert mint piacvezető állásportál jelentős szerepünk van a fehérgalléros toborzásban. A konferencia pedig remek lehetőséget nyújt számunkra, hogy kapcsolatot tartsunk a piaci szereplőkkel. Célunk, hogy minél több információt és tapasztalatot cserélhessünk azért, hogy még hatékonyabbá tegyük a fehérgalléros toborzást.

Videók: