recruiTECH - Márkus Zoltán
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Márkus Zoltán

Fürge Diák Iskolaszövetkezet I CEO

Márkus Zoltán a Humánia HRS Group Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója, a Fürge Diák igazgatóságának elnöke. A két vállalatot több, mint 25 éve vezeti. Irányítása alatt a cégcsoport az ország jelentős munkaerő szolgáltatói közé fejlődött, munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés, diákmunka és outsourcing megoldásokkal támogatja partnerei üzleti terveinek megvalósulását. Évente 700 vállalat választja szolgáltatásukat. Munkaerőtoborzási céllal Romániában, Ukrajnában, Szerbiában és a Fülöp-Szigeteken is jelen vannak. Csapatával a diákmunka piacon ismert márkát épített, évente 15.000 fiatalnak segítik a munka világába való bekapcsolódást, tapasztalatszerzést vagy gyakornoki programjaikon keresztül karrierjük első lépéseit.

Olvasd el Zoltánnal készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • „Szívás. Tök egyedül vagyok, nem számíthatok senkire, ha hibázom.” – Kerekasztal beszélgetés a gyakornoki programok fontosságáról, Időpont: 09:00 - 16:00

    Piackutatásunk eredményeire támaszkodva bemutatjuk partnereinkkel, hogy miért érdemes egy jelölthiányos piacon a gyakornoki programokra nagyobb hangsúlyt fektetni, illetve, hogy így milyen megoldásokkal tudnak lépés előnybe kerülni.