recruiTECH - Illés József
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Illés József

IDBC | Founder & CEO

„17 évet dolgoztam mint működésfejlesztési és IT tanácsadó, projekt vezető, sales vezető és felsővezető, a vállalati és a szállítói oldalon egyaránt (OTP Bank, CIB Bank, Itelligence, Qualysoft, Ness).

2014-ben létrehoztuk az IDBC-t, amelyben IT tanácsadás, üzleti megoldások (ERP, BI, CRM) és erőforrás-menedzsment volt a fő profil, 2018 óta 100%-ban informatikai erőforrások toborzására szakosodott ügynökségként dolgozunk. Ezt a céget vezetem és fejlesztem, amit nagyon élvezek. Fő kihívásomnak tekintem, hogy az IDBC-ből egy digitális recruitment céget építsünk, amely piacvezető a maga területén. A jövőálló recruitment kompetenciákról és az elmúlt egy év cégépítési tapasztalatairól szóló előadásomra várok mindenkit szeretettel.
Olvasd el Józseffel készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Jövőálló recruiter kompetenciák, cégépítési tanulságok – mit tanultam az elmúlt évből, Időpont: 08:30 - 13:30

    Az IDBC sztori röviden: az elmúlt évben szép csendben felépítettünk 10 főről egy 40+ fős IT recruitment, valamint egy 100 fős IT contractor csapatot. Az erőltetett menet során benyeltünk néhány pofont a Z generációtól, digitális recruitment laboratóriumként kipróbáltunk számtalan innovációt a toborzás automatizációtól a toborzás marketingig, és KKV-ként „multi” szintű márkaépítésbe kezdtünk, többek közt kialakítva egy digitális content ökoszisztémát. 50 éves recruitment cégvezetőként podcaster lettem, videókat készítek, blogot írok és ezer dolgot kell megtanulnom. Na de mit jelent ez a szervezet minden szintjén? Kinek milyen kompetenciája, szuper képessége állja majd ki az idő próbáját és bizonyul jövőállónak? Kinek mit kell megtanulnia a fenntartható siker érdekében? Izgalmasan alakul át a recruitment szakma, erről lesz szó az előadásomban.