recruiTECH - Czuprik Zoltán (HU)
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Czuprik Zoltán (HU)

Roche Szolgáltató Kft. | HR igazgató

2 éve vagyok a Roche magyarországi szolgáltató központjának a HR vezetője. Talán kicsit szokatlan módon először van lehetőségem a HR világába mélyebben belekóstolni, mivel az elmúlt 15 évben elsősorban az IT, pénzügy, beszerzés és ügyfélszolgálat területén szereztem vezetői tapasztalatokat.
Mindig is nagy pártolója voltam a gondolatnak, hogy az emberek bátran válthatnak pályát, és sohasem késő új területeket megismeri, új feladatokba belefogni. A Roche-hoz P2P igazgatóként érkeztem, előtte a Diageo-nál és Pepsi-nél volt lehetőségem különböző területek vezetőjeként megismerni a HR kiemelt fontosságát az üzleti oldal szemszögéből. Az ott megszerzett tapasztalatok óriási segítséget jelentenek HR vezetőként, jelentősen megkönnyítve számomra a HR szakma alapos megismerését is.
Olvasd el Zoltánnal készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Így toborzunk mi - Szervezeti bővítés otthonról, Időpont: 11:35 - 11:50

    Mi változott körülöttünk és ezekre hogyan reagáltunk? Milyen alapvetéseket változtattunk, és mik azok, amikhez továbbra is ragaszkodunk? Toborzás, beléptetés, tudásátadás és elkötelezettség kiépítése személyes találkozás nélkül.