recruiTECH - Csonka Veronika
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Csonka Veronika

WHC I Business Unit Manager- International Recruitment

17 éve, 2006-ban csöppentem bele a WHC világába, akkor még a mostaninál egy sokkal kisebb csapatban projektvezetőként kezdtem el tevékenykedni. Később előrelépési lehetőséget kaptam, hogy területi vezetőként folytassam karrieremet. Ahogy a szervezet nőtt, a laposabb szervezeti ábrát egy hierarchikusabb struktúra váltotta fel, mely egy újabb kaput nyitott meg előttem, egy adott kirendeltség helyett a nyugati régióban láthattam el vezetői feladataim. A munkaerőpiac dinamikus változása tőlünk is kellő rugalmasságot követelt meg: nyitnunk kellett a harmadik országbeli toborzás irányába, így kerültem nemzetközi toborzási üzletágvezető pozícióba. Izgalmasnak tartom jelenlegi szerepkörömet, mivel ez egy új, változatos terep, mely rengeteg lehetőséget és érdekességet rejteget magában. Kimondottan nyitottnak tartom magamat új kultúrák felfedezésére és örömmel tölt el, hogy részt vehetek különböző nemzetiségek integrációjában.

Olvasd el a hármas interjúnkat itt amelyben Veronika mellett még két szakértő megszólal!

Vedd meg jegyed most!

WHC Cég Statement-je:

A WHC és a recruiTECH kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza. A rendezvény meghatározó platformot biztosít a HR szakma legjavának, ahol a folyton változó munkaerőpiaci trendekkel, izgalmas programokkal és innovatív gondolatokkal találkozhatunk, melynek a WHC is mindennapi részese.

Előadások:

  • Harmadik országbeli szellemi munkaerő foglalkoztatása a WHC-nál I Előadás, Időpont: 09:00 - 16:00

    Megvizsgáljuk azokat a kérdéseket, mi tette szükségessé, hogy a WHC szellemi állományába harmadik országbeli munkavállalókat foglalkoztasson, milyen előnyökkel jár ez a vállalat számára. A cég hogyan támogatta és segítette ezen munkavállalók beilleszkedését a szervezetbe. Ezen felül megosztjuk a harmadik országbeli szellemi toborzás során szerzett tapasztalatainkat is a közönséggel.