recruiTECH - Toldi Gábor
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Toldi Gábor

DTC / SocialTalent&Firstbird | Ügyvezető igazgató / Partner

Toldi Gábor közel húsz éve dolgozik HR területen. Dolgozott az AonHewitt-nál, vezette központi régió igazgatóként a Trenkwaldert, majd pedig a HVG HR Center igazgatója lett. Jelenleg a DTC Solution toborzási szolgáltató tulajdonos-ügyvezetője, ebben a minőségében számos nagy hazai foglalkoztatóval dolgozik együtt. Emellett a Social Talent és a Firstbird márkák kelet európai partnere, valamint nevéhez fűződik több, a HR szakmával kapcsolatos kezdeményezés, rendezvény felfuttatása is, ezek közé tartozik a Legjobb munkahely felmérés, a recruiTECH toborzási konferencia is.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • SSC recruitment regionális kihivások, sikerek és kudarcok I Panel beszélgetés, Időpont: 09:00 - 16:00

    Egyre több toborzási szervezet dolgozik országhatárokon túl olyan egységeket támogatva ahol sosem járt, együttműködve hiring manager-ekkel akikkel sosem találkozott, olyan munkaerőpiacokon amit csak online téren keresztül ismer.  A Vodafone és a BP regionális toborzási vezetői osztják meg tapasztalataikat, kudarcaikat és legjobb gyakorlataikat. 

  • Interjú a Profession.hu Ügyvezetőjével I Interjú, Időpont: 09:00 - 16:00

    Interjú magyarország piacvezető állásportáljának CEO-jával, karriertörténetről, monopóliumról, ambíciókról és a jelenlegi munkaerőpiacról.