recruiTECH - Szigeti Nikoletta
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Szigeti Nikoletta

Profession Services I Head Of Recruitment and Online Marketing

Niki pszichológusként végzett, majd karrierjét rögtön a HR területén kezdte. Több mint 10 éves HR tapasztalatát ügynökségi és vállalati oldalon szerezte (Richter Gedeon Nyrt., Adecco, GE, McDonald’s) A HR legszerteágazóbb területein próbálhatta ki magát, mint a tréning, szervezetfejlesztés, HR kontrolling, tehetségmenedzsment, vezető támogatás, munkajog de a recruitment mindig központi szerepet töltött be karrierjében. 8 éve a Profession Services Recruitment & Online marketing ügynökség vezetője.

Vedd meg jegyed most!

A Profession.hu Cég Statement-je:

Azért veszünk részt évről évre a recruiTECH konferencián, mert mint piacvezető állásportál jelentős szerepünk van a fehérgalléros toborzásban. A konferencia pedig remek lehetőséget nyújt számunkra, hogy kapcsolatot tartsunk a piaci szereplőkkel. Célunk, hogy minél több információt és tapasztalatot cserélhessünk azért, hogy még hatékonyabbá tegyük a fehérgalléros toborzást.

Előadások:

  • Szolgáltató se veled se nélküled! I Panel beszélgetés, Időpont: 09:00 - 16:00

    Mi a jó üzleti modell? Lehet a munkaerő közvetítő ügynökség nélkül sikeres toborzási működést megvalósítani? 

    Érvek-ellenérvek, konkrét tapasztalatok, belső toborzási csapatok vs. ügynökségi perspektíva! Az OTP és a Go To jelentős toborzási csapatokkal bírnak házon belül, velük szemben ütközteti véleményét, és tapasztalatát a Profession.hu Services csapata.