recruiTECH - Klesitz Eszter
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Klesitz Eszter

Valeo eAutomotive Hungary Kft. | Site HR manager

14 éve foglalkozik humán erőforrás menedzsmenttel, szakmai tapasztalatait  multinacionális nagyvállalatoknál, valamint tanácsadó és fejvadász cégeknél szerezte. 2023-ban középvállalati kategóriában elnyerte a Behaviour magazin Év HR vezetője elismerését.

Hiszi, hogy a sikeres üzlethez egy olyan hatékony szervezet szükséges, melyet a kiváló szakemberekből diverzisen jól összeválogatott, bizalmi alapon együttműködő csapatokkal érhetünk el. Alapvető stratégia értékként tekint az alázatra és a tulajdonosi szemléletre.

Tudjuk, hogy a jó HR-es stratégiai szerepben van függetlenül attól, hogy operatív oldalon támogatja a szervezetet. A jó stratégiai szerep pedig olyan, mint egy fekete macska szőre Vekerdy szerint: "túllóg a vonalon és az jó, mert ettől lesz szőr. Te se maradj a vonalon belül”!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Hogyan tegyük láthatóvá a recruitment terület sikerességét? Mérőszámok a toborzásban, Időpont: 14:55 - 15:15

    A befagyott munkaerő-piaci környezet ellenére is folyamatosak az előszűrések, folynak az interjúszervezések, halad a kiválasztás. A toborzási vezető elégedetten hátradől, a toborzók összepacsiznak: nehezen meggyőzhető mérnök kollégát is be tudtak hozni! A hiring managerek mégsem örülnek, sőt mi több, elégedetlenek – ez hogy lehet?

    Nézzük meg együtt, hogyan tudod a toborzást mérhetővé és mások számára is jól láthatóan eredményessé tenni – Tarts velem!