recruiTECH - Horváth Ágnes (HU)
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Horváth Ágnes (HU)

WHC | Business unit manager

15 éve egy véletlennek köszönhetően (mások szerint véletlen, szerintem így kellett lennie) csöppentem a HR világába, és nagyon hamar kiderült, hogy jobb helyen nem is lehetnék.
A tudást, amire ma támaszkodom, az elmúlt évek során több területen sikerült megalapozni: ezek voltak a HR adminisztráció, a munkaügy, a toborzás-kiválasztás itthon és külföldön egyaránt.
5 éve szellemi munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozom, ami számomra a legideálisabb kombináció: az vezérel minket a csapatommal minden nap, hogy partnercégeinkkel szoros együttműködésben dolgozzunk, számukra a legmegfelelőbb szakembereket találjuk meg, és ezeket a kollégákat a foglalkoztatás során végig támogassuk a munkaügyi folyamatokban. Így mind partnercégeink, mind pedig a szakemberek koncentrálhatnak arra, ami őket előrébb viszi: magára a szakmai tevékenységre.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Jelölt meggyőzés az új korban, milyen triggerek mozgatják a jelöltet, mivel lehet meggyőzni, hogyan győzzük meg az ajánlatról, a feladatról, a cégről, Időpont: 09:06 - 09:36

    Hogyan tud meggyőzni minket a jelölt, hogy pont őt keressük az adott állásra? Vagy fordítva? Nekünk kell őt megnyernünk és bebizonyítanunk, hogy éppen az általunk kínált lehetőséget keresi? Kell-e bárkinek bárkit meggyőzni ebben a témában? Milyen lehetőségeink vannak? Mi mozgatja az egyik, és mi a másik felet? Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre keressük majd a választ annak érdekében, hogy már az első találkozás alkalmával megalapozhassuk leendő kollégánkkal a hosszútávú együttműködést.