recruiTECH - Habonné Németh Anna
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Habonné Németh Anna

Nestlé Hungária I Senior Talent Acquisition Specialist

HR-es pályafutásomat 2010-ben a GE Lighting-ban kezdtem gyakornokként. Élénken élnek bennem az emlékek, ezért a mai napig fontos számomra a diákok, pályakezdők felvétele. Ezután Recruitment Coordinator lettem, majd kis külföldi kitérő után az EcoSim Kft. csapatát erősítettem Sales/marketing területen. Aztán a szívem visszahúzott a toborzáshoz: a BP BSC-ben dolgoztam mint Recruiter, később pedig Senior Recruiter pozíciót láttam el. Jelenleg a Nestlénél dolgozom, mint Senior Talent Acquisition Specialist. A legbüszkébb arra vagyok, hogy tavaly kollégámmal átalakíthattam a Munkavállalói Ajánlási Rendszerünk folyamatát, és hogy az új belépőink hamarosan az általam készített Onboarding bookletet tarthatják majd kezükben első napjukon.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • „Szívás. Tök egyedül vagyok, nem számíthatok senkire, ha hibázom.” – Kerekasztal beszélgetés a gyakornoki programok fontosságáról, Időpont: 14:05 - 14:40

    Helyszín: 1. emelet I SocialTalent terem + Online közvetítés: igen

    Piackutatásunk eredményeire támaszkodva bemutatjuk partnereinkkel, hogy miért érdemes egy jelölthiányos piacon a gyakornoki programokra nagyobb hangsúlyt fektetni, illetve, hogy így milyen megoldásokkal tudnak lépés előnybe kerülni.