recruiTECH - Ecsedi Zsuzsanna
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Ecsedi Zsuzsanna

Fürge Diák Iskolaszövetkezet I Head Of Marketing

Ecsedi Zsuzsi a Fürge Diák Iskolaszövetkezet és a Humánia HRS Group Zrt. marketing vezetője, a rendezvények és a marketing területének a szerelmese. Több éven keresztül hazai rendezvények szervezésében, és azok marketing-kommunikációs kampányainak kivitelezésében dolgozott. Átigazolása a szabadidősport rendezvények területéről a HR szolgáltatói oldalra 2 éve történt.

Azonnal fejest ugrott a recruitment világába, csapatával különféle online és offline marketing eszközökkel támogatják a cégcsoport toborzási kihívásait.

Fontosnak tartja munkája során azt, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak az új generációra, segítséget adjanak a fiataloknak a munkaerő piacon való eligazodásában. Egy jelölthiányos piacon hibának látja azt, hogy ha nem vesszük figyelembe a diákságban rejlő és hosszútávon befolyásoló erőt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Hogyan váljunk vonzó munkaadóvá a jövő munkavállalói számára?! I Előadás, Időpont: 09:00 - 16:00

    Ismered a diákságban rejlő és hosszútávon befolyásoló erőt? Tudod hogyan gondolkoznak, mi a motivációjuk, és mi fontos számukra a munkavállalás során? Piackutatásunk alapján választ adunk ezekre, megmutatjuk, hogy közel 1500 fiatal hogyan vélekedik a munkáról, a pénzről, a megtartásról.