recruiTECH - Ecsedi Zsuzsanna
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Ecsedi Zsuzsanna

Fürge Diák Iskolaszövetkezet I Head Of Marketing

Ecsedi Zsuzsi a Fürge Diák Iskolaszövetkezet és a Humánia HRS Group Zrt. marketing vezetője, a rendezvények és a marketing területének a szerelmese. Több éven keresztül hazai rendezvények szervezésében, és azok marketing-kommunikációs kampányainak kivitelezésében dolgozott. Átigazolása a szabadidősport rendezvények területéről a HR szolgáltatói oldalra több mint 3 éve történt.

Azonnal fejest ugrott a recruitment világába, csapatával különféle online és offline marketing eszközökkel támogatják a cégcsoport toborzási kihívásait. Fontosnak tartja munkája során azt, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak az új generációra, segítséget adjanak a fiataloknak a munkaerő piacon való eligazodásában. Egy jelölthiányos piacon hibának látja azt, hogy ha nem vesszük figyelembe a diákságban rejlő és hosszútávon befolyásoló erőt.

Olvasd el Zsuzsával készült interjúnkat itt!

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Gyakornoki programok A-tól Z-ig, Időpont: 09:54 - 10:06

    A DTC Solution és a Fürge Diák kutatást végzett a gyakornoki programokról. Kutatási beszámoló a gyakornoki programok előnyeiről, kihívásairól, toborzási forrásokról, kiválasztási folyamatokról, generációs különbségekről.