recruiTECH - Csáki Dávid
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés CEE

Csáki Dávid

GRAPHISOFT | HR Data Analyst

Csáki Dávid főállásban HR Data Analyst-ként dolgozik, emellett tanácsadóként segít közepes és nagyvállalatok BI folyamatainak kialakításában, optimalizációjában, adatelemzői csapatok felállításában, képzésében. Különböző iparágakban, több cég számára fejleszt Power BI riportokat, és rendszeresen készít különböző vezetői szintek számára Dashboardokat (egészen a tulajdonosi körig). 11 éve foglalkozik oktatással, képzéseit átlagosan 4.9-re értékelik. 2023-ban több, mint 3.000 embernek segítette a Power BI és Excel fejlődését. Fő célja, hogy szakmailag kiváló, laza hangulatú képzéseket tartson, és olyan Power BI riportokat építsen, amik néhány kattintással minden kérdésre hiba nélkül választ adnak.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Recruitment adatvizualizáció a gyakorlatban, Időpont: 11:30 - 12:10

    Workshop: a program egy rövid témafelvetéssel indul a workshop vezetői által, amely során definiálják a kivitelezés eszközeit (post-it, tábla, stb.) Majd interaktív módon a résztvevőket bevonva közösen keresnek megoldásokat a dilemmákra, és probléma felvetésekre.

    Az előadásom célja, hogy 40 perc alatt lépésről lépésre felépítsek egy Power BI dashboardot HR vezetőknek, amely segít átláthatóan megjeleníteni a toborzási folyamatokat és eredményeiket. Az előadás során bemutatom a fő KPI-okat, mint például a jelentkezők száma, költségkalkulációk, vagy éppen a hirdetési felületek hatékonysága. Emellett nyitottan válaszolok a résztvevők kérdéseire, és együtt ötletelünk olyan további kimutatásokról, amelyek segítségével még részletesebben megérthetjük a toborzási folyamatokat. Az előadás végére összeáll egy működő Power BI dashboard, amely segítségével hatékonyabban és átláthatóbban kezelhetővé válik a toborzási tevékenység, növelve ezzel a HR vezetők hatékonyságát és eredményességét.