recruiTECH - Jegyek
× Programok Jegyek(current) Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat BLUE

Jegyek

HR szolgáltatók és beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián legfeljebb 5 fővel, melyből legfeljebb 3 hibrid jegyet tudunk biztosítani. A csoportos kedvezmény HR szolgáltatókra és beszállítókra nem vonatkozik.

Az árak forintban értendőek és nem tartalmazzák az áfát.


Hibrid jegy

A jegyvásárlás befejeztével kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a rendszerünkből, valamint egy díjbekérőt a számlázz.hu rendszeréből.

A rendezvényre fizikai jegyet nem biztosítunk, a részvételed részleteit pedig az eseményt megelőző egy-két hétben fogjuk megküldeni emailben az office@dtcsolution.org címről. A belépési szabályok változtatásának jogát fenntartjuk, összhangban a mindenkor érvényes jogszabályokkal. 

 

Kinek szól a szolgáltatói jegytípus?

HR szolgáltatók és beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián legfeljebb 5 fővel, melyből legfeljebb 3 helyszíni jegyet tudunk biztosítani. A szolgáltatói jegytípusra kuponos kedvezményt nem tudunk biztosítani.

 

Mégsem tudsz részt venni a konferencián?

Tudjuk, hogy az élet néha közbeszól, így lehetőséged van átadni a megvásárolt jegyed díjmentesen valaki másnak. Amennyiben pedig nem tudsz eljönni, és másnak sem tudod átadni a jegyed, akkor az ÁSZF szerinti határidők figyelembe vételével tudod törölni a jegyvásárlást.

 

Elhoznád a csapatod is?

Minél többen, annál jobb - további információkért a vállalati csoportos jegyek kapcsán keresd kollégánkat a penzugy@dtcsolution.org címen.

 

Kérdésed merült fel a vásárlás során?

Semmi probléma! Írj nekünk az office@dtcsolution.org címre, mi pedig örömmel segítünk.