recruiTECH - Renfer Péter (HU)
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Renfer Péter (HU)

Nordconn Digital HR | Ügyvezető

Péter több mint 20 éves tapasztalatát multinacionális vállalatok vezető szerepeiben szerezte, majd megalapította a Nordconn-t. Egy vállalat legnagyobb értékének mindig is a humán tőkét tartotta, így nem volt kérdés, hogy az ehhez kapcsolódó kérdések megoldására épít csapatot. Modern és innovatív digitalizációs megoldást nyújtanak a HR minden területén, nemrég debütált új generációs toborzó app-juk, a Joblinken is. A vállalat dinamikus fejlődését igazolja agilis csapatuk és elégedett, visszatérő ügyfeleik egyre növekvő létszáma. Péter a hazai HR konferenciák rendszeres előadója, illetve több offline és online felületen is találkozhatunk publikált szakmai cikkeivel.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

 • Egy asztalnál: a jelölt, a toborzó, és a HR tanácsadó, Időpont: 09:06 - 09:36

  Miért nem vagyok elég vonzó jelölt? Bárcsak őszintén válaszolna egy HR-es szakértő.
  Miért nincs jelöltélménye a pályázóimnak? Bárcsak tudnám hol rontom el.
  Egy toborzási folyamat minden szereplőjében sok a kétség, olykor neheztelés. Most nyíltan tisztába tesszük azokat a kérdéseket, amiket eddig sosem mert megkérdezni egymástól jelölt és toborzó. Kerekasztalbeszélgetés másképp. Ebből biztos lesz mit hazavinned.

  Istenes Viktória – HR vezető
  Viki több mint 10 éve foglalkozik munkaerő-toborzással; jelentős tapasztalattal rendelkezik beszállítói és vállalati oldalról egyaránt. A kékgalléros pozícióktól egészen a felsővezetői szintig igen széles a paletta a szakmai múltjában. Sok éve rendszeres résztvevője a legnagyobb hazai karrier-rendezvényeknek, így jól átlátja mind a munkaadói, mind a munkavállalói oldal problémáit. A jó jelölt-élményt rendkívül fontosnak tartja munkavégzése során, meggyőződése, hogy ez az egyik leghatékonyabb marketing eszköz a vállalatok számára.

  D. István – a képzett munkaerő magyar hangja
  "István középvezetőként szerzett több mint 20 éves tapasztalatot informatikai területen, nagyvállalati környezetben. Végigjárta a szakmai lépcsőfokokat először fejlesztőként, tanácsadóként és csapatvezetőként, majd projekt- és programvezetőként is, de IT üzemeltetési területen is vannak gyakorlati ismeretei. Jelentős külföldi tapasztalatot szerzett több munkahelyen, eközben szorosan együttműködött belső ügyfelekkel és külső beszállítókkal is. Erőssége a következetesség, kitartás, folyamatos fejlődés és rugalmasság."

Videók: