recruiTECH - Hajdú Csongor (HU)
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Hajdú Csongor (HU)

Frissdiplomás Kft. | Alapító & CEO // JOB4me, a Virtuális Állásbörze | Főszervező

Csongor több mint két évtizede szervez toborzási rendezvényeket. Nevéhez fűződik a HVG Állásbörze létrehozása, és piacvezetővé fejlesztése. Ezt megelőzően 6 évig volt a BME Karrier Iroda és a Műegyetemi Állásbörze szakmai vezetője. Elkötelezett a folyamatos fejlődés és innováció mellett, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a bevált, jó megoldások elterjesztésére, megőrzésére is. Megszállottan keresi azokat a lehetőségeket, melyek ügyfeleinek és az álláskeresőknek egyaránt értéket teremtenek, segítik a munkaerő-piac szereplőinek eredményes egymásra találását. Többször bizonyította már, hogy egy mindössze tíz fős csapattal is lehet piacvezető terméket létrehozni, a folyamatos innovációval és az ügyfelek igényeire való odafigyeléssel évtizedes múltú márkákat megelőzni.

A COVID-19 vírusveszély árnyékában elsősorban azon dolgozott, hogyan lehet a fizikai rendezvények előnyeit és hatékonyságát a virtuális térben is meghonosítani. Ebből a törekvésből született meg a 2020 novemberében debütált JOB4me, a Virtuális Állásbörze, melynek sikerére és tapasztalataira építve március 10-11-én érkezik a folytatás.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • A MOL saját online börzéje. Esettanulmány sikerekkel, buktatókkal sok-sok tanulsággal!, Időpont: 11:18 - 11:48

    Arra biztosan sokan emlékszünk tavalyról a lockdown napjaiból, amikor dilemma volt, hogy milyen eseményeket lehet megtartani, hova lehet még menni vagy hova nem lehet már menni felelősen. Azt hiszem, ez volt az a pont, amikor a fizikai események, így a konferenciák, mint a recruiTECH is, vagy az állásbörzék is elindultak az online térbe. Ennek az útnak egy fontos állomása volt, amikor a MOL Magyarország úgy döntött, hogy megszervezi első saját online állásbörzéjét. Fertig Balázs idén áprilisban a recruiTECH online konferencián beszámol a projekt sikeréről. Vigyázat spoiler :-) : A MOL idén már országhatárokon átnyúló online börzét szervez az online térben. Hallgasd meg a beszélgetést, ahol Hajdú Csongor is részt vesz szakértőként és beszélgető partnerként. Egy nappal a recruiTECH után megnézhetitek mindazt, amiről Balázs fog beszélni!