recruiTECH - Civin Péter (HU)
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Civin Péter (HU)

Deutsche Telekom IT Solutions | Brand and Communication Advisor

Civin Péter marketing szakember 20 éven át olyan vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalatot, mint a Kraft, az Ericsson, a Telekom, a Microsoft és a Telenor. Az elmúlt közel két évben a kereskedelmi marketing területen szerzett tapasztalatait a Deutsche Telekom IT Solutions munkáltatói márkaépítésében kamatoztatja.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Employer (Re)Branding, Konverzió marketing és ROI a toborzásban, Időpont: 12:22 - 12:37

    2020 egyik kiemelkedő munkáltatói kommunikációs kampányát egy esettanulmányban mutatja be. Miként lehetett közel megduplázni a jelöltek számát az IT munkaerőpiacon csökkenő budget mellett?!

    Ahogyan a kereskedelmi marketingre, kommunikációra fordított befektetéstől régóta elvárjuk, hogy megtérüljön, mérhető eredményt hozzon, lassan azt is elfogadjuk, hogy a Recruitmentet támogató kommunikációtól is el kell várnunk ugyanezt. A munkáltatói márka építése viszont gyakran olyan projektek gyűjteménye, amelyeknek várhatóan nem lesz kézzelfogható eredménye.
    A Deutsche Telekom IT Solutions márka bevezetésének bemutatásán keresztül olyan kérdésekre keressük a választ, mint: Hogyan mérjük a recruitmentet támogató kommunikáció hatékonyságát? Meddig relevánsak a nagy számok, mire jók az átlagok és mire nem? Mennyit jelent egy márka(név?) Többet ér a DT-ITS, mint az ITSH?