Előadók

Aida Fazylova

CEO / XOR Inc.

A XOR.ai alapítója és vezetője. Sok éves, nemzetközi recruiter tapasztalt után a mesterséges intelligencia alapú automatizált chatbot szolgáltatások piacára hozott újítást.

Paróczay Balázs

Vice President of Global Sourcing / Cielo Talent

Paróczay Balázs, a Cielo Talent globális sourcing Vice President-je, egy játékosított, sourcing tudásfejlesztő platformról oszt meg részleteket! Sourcing Hackathon!

Arnim Wahls

CEO / Firstbird

Arnim Wahls, a Firstbird alapítója és vezetője. Az adatvezérelt ajánlási rendszerek eredményességéről, annak employer branding hatásáról osztja meg tapasztalatait 100 nagyvállalat adatai és gyakorlata alapján.

Hujber Tibor

Sales Manager of CEE Region / LinkedIn

Hujber Tibor, a LinkedIn Talent Solution CEE igazgatója. Új termékük, a LinkedIn Talent Insights segítségével mutatja be, hogy mely cégektől vándorolnak adott vállalatokhoz a munkavállalók, és mely cégek miatt veszítik el tehetségeiket más vállalatok. Fluktuáció elemzés? Piackutatás? Talent Mapping? Online adatok alapján bármelyik vállalatról!

Tüzes Imre

Head of Business Development / Profession.hu

Tüzes Imre, a piacvezető állásportál üzletfejlesztési vezetője. Feladata, hogy a piac és az ügyféligények átfogó ismeretét összehangolva hatékony megoldásokkal támogassa a kereslet és kínálat találkozását. Több szakmai konferencia és kerekasztal rendszeres résztvevője, amelyeken a nemzetközi és hazai online toborzás valós működésébe segít mélyebben betekinteni.

Rakonczay Gábor

többszörös világrekorder, óceán-átszelő magyar evezős, kenus

Rakonczay Gábor, többszörös világrekorder, óceán-átszelő magyar evezős, kenus pedig egyenes az Antarktiszról érkezik a rendezvényre. Gábor, első magyarként fog a Föld legdélebbi pontjára érni nemzetközi csapatával. Megtudhatjuk tőle, hogy miként toborozzunk csapatot, ha az Antarktiszra mennénk?!

Cserneczky Tamás

Alapító és ügyvezető / Work.buzz

A work.buzz ötletgazdája, a fejlesztő startup alapítója és ügyvezetője vagyok. Erősségem komplex szervezetek, rendszerek, szoftverek fejlesztése, átalakítása, illetve projektek vezetése. 17 éve dolgozom tanácsadóként, szakértőként, hét éve szabadúszóként.

Balázsik Péter

Co-founder & CEO / Talentuno

Balázsik Péter, a Talentuno ügyvezetője és társalapítója. A Talentuno elhozta a közösségi toborzás korát, ezzel teljesen felforgatva a recruitment iparágat. Péter, az első 5 hónap eredményeiről fog beszámolni: arról, hogy is működik a gyakorlatban a sourcing és a toborzás, ha több ezer recruiter a saját kapcsolati hálóját hasznosítva dolgozik a nyitott pozíciókon.

Toldi Gábor

Alapító, CEO / DTC Solution

Több mint 16 év B2B sales tapasztalattal és 10+ év B2B sales menedzsment tapasztalattal Gábor korábban olyan rendezvényeket szervezett, mint a Personal Hungary, HR a XXI. században konferencia, HVG Állásbörze, Női Karriernap, Online Toborzási Konferencia.

Szilágyi Dávid

Alapító, CEO / Benchmark.games

Sajti Tímea

CEE TA Lead / Microsoft

Philipp Novomeszky

Account Executive / Prescreen

Német Nóra

HR Consulting Lead / NORDCONN International

Székely Vilté

HR Digitalization Lead / NORDCONN International